VIET STREET HERENGRACHT

VIET STREET HERENGRACHT lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 174 beoordelingen
13 feb 2020 om 10:33 Snel bezorgd. Eten was vers en warm. Eindelijk weer een goede portie. Laatste keren was het wat teleurstellend, maar dit keer top!
8 feb 2020 om 21:47 Niet geleverd door Vietstreet wat is besteld via Thuisbezorgd. Dit is al de 3e keer. Slechte zaak.
7 feb 2020 om 20:41 Eten was lekker en bezorging was top!
4 feb 2020 om 14:48 Heerlijk eten, maar vond de banh mi wat karig. Hij mocht wel wat meer gevuld zijn.
3 feb 2020 om 15:25 Delicious pho and salad, no complaints whatsoever. Will keep coming back
31 jan 2020 om 20:01 Lekker broodjes...Top....
30 jan 2020 om 16:34 Bezorging is op tijd eten is minder, er ontbreekt nu koriander en chilipeper die ik altijd lekker vind in de soep daarnaast ook geen hoisin saus en geen chilisaus gekregen heb niks van gegeten zonder dit alles is het niet lekker.
27 jan 2020 om 21:36 Super lekker maar dat wist ik al van jullie heb de pho echt gemist die was echt lekker
25 jan 2020 om 20:50 Normaal best prima, maar nu een half uur te laat met eten wat zwaar beneden pijl was. Voor mij even niet meer.
11 jan 2020 om 23:34 Steady lekker en genoeg gegeten! Genoten!
2 jan 2020 om 23:18 Fantastisch lekker gegeten!
14 dec 2019 om 20:59 Goed eten maar ze lezen nooit wat voor saus je wil. Nu zo vaak voorgekomen dat ik misschien voortaan toch ergens anders ga bestellen